EVconsult

Experts in duurzame mobiliteit

Specialist in advies & projectmanagement op het gebied van elektrisch vervoer.

[layerslider id=”9″]

 Sinds elektrisch vervoer zijn intrede heeft gedaan in Europa zijn wij betrokken geweest bij de ontwikkeling hiervan op alle mogelijke fronten. Met betrokken partijen uit de publieke en private sector zijn wij continu op zoek naar nieuwe en innovatieve mogelijkheden om het elektrisch vervoer zowel nationaal als internationaal op een hoger plan te tillen. Wij werken vanuit de overtuiging dat de verduurzaming van onze mobiliteit enorm kan bijdragen aan een blijvende verbetering van ons leefmilieu, lokale luchtkwaliteit, het klimaat en de wereldwijde energietransitie.

EVConsult is gespecialiseerd in het geven van hoogwaardig strategisch advies op maat en in het vormgeven, organiseren en uitvoeren van projecten. Voorop in deze processen staat een deskundige en resultaatgerichte aanpak.  Wij helpen bedrijven en overheden onder andere met het formuleren van duurzaamheidsdoelstellingen, het creëren van kansenkaarten voor elektrisch vervoer en met het opzetten van coalities van belanghebbenden. Maar ook organiseren en leiden wij projecten voor het plaatsen van laadpunten in de openbare ruimte en projecten die elektrische voertuigen koppelen aan het netwerk.

Wij hanteren een innovatieve en veelzijdige aanpak die op een efficiënte manier bijdraagt tot de verduurzaming van de mobiliteit. Of het nu gaat om hoogwaardig strategisch advies of project management, EVConsult biedt u ervaring, expertise en excellentie.

 BEZOEK ONZE WEBSITE  

EVconsult