Social links

 020 - 3377252 / 06 - 51407585      

Nieuwe huurders: Greenboyz

MVO advies voor horeca ondernemingen

Greenboyz geeft MVO advies aan horeca ondernemingen. Met gratis tips, heldere online opdrachten en instructievideos leren wij hoe je stap-voor-stap MVO toepast in je bedrijf.

De eerste training helpt je heel simpel om een begin te maken met MVO en duurzaamheid. We geven gratis tips hoe je snel kan besparen op je energierekening waardoor maatschappelijk ondernemen geen geld kost, maar oplevert.

Met de tweede training ga je duurzaamheid en MVO inzetten als onderdeel van je brand en (online) media kanalen. Zo krijg je honderden nieuwe fans op je social media kanalen die jouw berichten liken en sharen en je nieuwe klanten aantrekt.

De derde training zorgt ervoor dat je een certificaat behaalt op het gebied van duurzaamheid. De meeste horeca ondernemers kiezen voor een Green Key certificaat, maar ook de CO2 prestatieladder, de MVO prestatieladder of FIRA behoren tot de opties. Met het behalen van een certificaat laat je zien dat je niet alleen onderneemt om financieel gewin. Je onderneemt uit passie; met oog voor jouw product, de omgeving en je klant.

Voor meer informatie:

BEZOEK ONZE WEBSITE

Nieuwe huurders: Greenboyz