Original Beans

One bar : One tree

Werelds beste chocolade met een duurzame aanpak – voor de natuur, de mens, de aarde.

[layerslider id=”8″]

Original Beans is een relatief nieuw bio-chocolademerk gevestigd in Amsterdam, combineert natuurbeheer met de productie van hoogwaardige chocolade en zorgt ervoor dat cacaoboeren in afgelegen landstreken zich kunnen ontwikkelen.

Elke reep van Original Beans chocolade begint met originele cacaobonen die op verantwoorde wijze worden geoogst in de regenwouden van de Boliviaanse Amazone, het Mache Chindul Rerserve in Ecuador, langs het Virunga National Park in de Democratische Republiek Congo, aan de uitlopers van de Peruvianse Andes en op het Indonesische eiland Papua.

Original Beans werkt samen met lokale boerengemeenschappen voor het herstel van het kwetsbare regenwoud en de rijke biodiversiteit die de meest exotische, intense smakende cacaobonen voortbrengt. Zij ondersteunt lokale inspanningen op het gebied van herbebossing, het behoud van inheemse cacaorassen en een goede marktpositie voor de producenten van cacao. Voor elke verkochte reep wordt een boom geplant in de boerengemeenschap, die met een code op de verpakking getraceerd kan worden via www.originalbeans.com.

“Original Beans makes the world better through chocolate.” – Business Week

Meer over Original Beans “Macrofilosofie ingebouwd in de supply chain” in een PwC video interview met oprichter-CEO Philipp Kauffmann.

 BEZOEK ONZE WEBSITE  

Original Beans