Social links

 connect@degroenebocht.nl      

Over De Groene Bocht

Ontmoet het team

Duurzaam

Laat ondernemers doen waar ze goed in zijn en De Groene Bocht zorgt voor de rest. In ons handelen omarmen we de waarden die een duurzame wereld maken. We zullen zowel in de omgang met elkaar als bij onze bedrijfsvoering waar mogelijk kiezen voor het duurzame, eerlijke, biologische alternatief.

Transparant

Voor ons is transparantie een cruciaal onderdeel voor een zuivere bedrijfsvoering. Stichting De Groene Bocht heeft geen winstoogmerk. Wij bieden een eerlijke huurprijs en zijn transparant over de prijsbepaling per ruimte. Onze reputatie, geloofwaardigheid en vertrouwen is onze waardevolste asset.

Persoonlijk

Onderdeel van integriteit is aanspreekbaarheid. Wij proberen ten alle tijden bereikbaar te zijn en te helpen wanneer er vragen zijn. Dat begint al bij de receptie, waar onze vaste receptiedames jou waar mogelijk ondersteunen je werkdag zo aangenaam mogelijk te maken.


 • Over DGB

  De Groene Bocht huisvest duurzame bedrijven om zo de krachten te kunnen bundelen. Inmiddels doet de Groene Bocht dat in twee bedrijfsverzamelgebouwen op prachtige locaties aan de Keizersgracht. Zonder overheidssubsidie, maar met de steun van enthousiaste (markt)partijen en met de juiste prioriteiten, kan De Groene Bocht tegen aantrekkelijke prijzen, unieke duurzame kantoor- en vergaderruimte aanbieden in een duurzaam bedrijfsverzamelgebouw. De unieke samenstelling van de gevestigde bedrijven maakt De Groene Bocht tot dé specialist op het gebied van duurzaamheid.

  Onze missie is het inspireren van bedrijven, overheden en particulieren om over te stappen naar een duurzame manier van leven en werken. – Pieter van der Pot

  Duurzaamheid is niet minder, maar anders, leuker én rendabel. Het is namelijk niet de vraag óf, maar de vraag hoe en hoe snel we overstappen naar een duurzame economie. De Groene Bocht laat zien dat economisch en ecologisch rendabel ondernemen mogelijk is. De Groene Bocht richt haar pand duurzaam in en maakt daarmee duurzaamheid voor iedere bezoeker concreet en functioneel zichtbaar.


  Dé werkplek voor jouw onderneming

  De Groene Bocht is dé werkplek voor duurzame bedrijven, ideeën en initiatieven op het gebied van duurzaam werken en ondernemen.
 • Het team

  Organisatie


  Bestuur


  Baliedames


  Ingrid Heijdemann

  Marijke van Asselt

  Brigitte van den Heuvel