Social links

  connect@degroenebocht.nl          

Vergaderen Amsterdam

Het kan een enorme crime zijn, een vergaderruimte vinden in Amsterdam. Als je niet zelf over een ruime vergaderruimte beschikt, ga je op zoek naar aangeboden plekken om te vergaderen in Amsterdam. De Groene Bocht is zo’n plek waar je betaalbaar kunt vergaderen in Amsterdam. Je mag van tevoren op afspraak de vergaderzalen komen bezichtigen en kunt wanneer en hoe vaak u maar wilt komen vergaderen bij De Groene Bocht elke keer dat u reserveert.

Het begin van De Groene Bocht

Tegen aantrekkelijke prijzen kun je bij ons vergaderen in Amsterdam. Wij weten dat het lastig is om een geschikte en vooral betaalbare vergaderzaal en werkruimte te vinden in Amsterdam. Het pand De Groene Bocht was in eerste instantie veel te groot en te duur voor ons, maar we waren zo tot dit pand aangetrokken, dat we besloten het pand te delen met anderen duurzame ondernemers. Inmiddels komen vele ondernemers bij ons vergaderen in Amsterdam aan de Keizergracht, waar we twee prachtige werklocaties hebben. Ook jij bent welkom om bij ons te komen vergaderen!

Je hebt de keuze uit de volgende drie prachtige vergaderzalen met ieder hun eigen charmes:

  • De Ridderzaal: uitkijkend op de Keizersgracht;
  • De Stijlkamer: verbouw in 1840;
  • De Tuinkamer: grenzend aan de diepe tuin aan de Keizersgracht.

Inmiddels hebben we twee gebouwen op prachtige locaties aan de Keizersgracht. Tegen betaalbare kosten biedt De Groene Bocht vergaderruimtes aan in een duurzaam bedrijfsverzamelgebouw. De unieke samenstellingen van de bedrijven maakt De Groene Bocht tot dé specialist op het gebied van duurzaamheid.

Voordelen van vergaderen bij De Groene Bocht

Door bij De Groene Bocht te vergaderen in Amsterdam werkt u op een prachtige locatie in een inspirerende vergaderzaal. Onze zalen zijn uitermate geschikt voor vele werk gerelateerde doeleinden:

  • Vergaderingen
  • Seminars
  • Workshops
  • Recepties
  • Borrels
  • En meer

De Groene Bocht
Datum: 23 januari 2017

Onze vergaderfaciliteiten zijn divers en in overleg is er veel op maat mogelijk. Daarnaast bieden wij een uitgebreide duurzame catering aan, dit kan in de vorm van lunch, koffie/thee, borrelhappen, diner of snacks. De Groene Bocht heeft een drietal vergaderruimtes in Amsterdam, eventueel inclusief biologische catering.

Vergaderen op onze mooie vergaderlocatie in Amsterdam doe je met maximaal 22 personen of je houdt een lezing met ongeveer 45 personen in theateropstelling of geef recepties tot ongeveer 75 personen.

Vrijblijvende afspraak maken voor bezichtiging

Heb je interesse in vergaderen in Amsterdam in een inspirerende vergaderzaal bij De Groene Bocht? Neem dan vrijblijvend contact op met De Groene Bocht. Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak bij ons maken om het pand en de vergaderzalen te bezichtigen. Je bent zeker welkom! Neem contact met ons op via het contactformulier of druk op de bel-mij-terug button.

Vergaderen Amsterdam